Interieur advies

Al vele jaren is Meulman met veel enthousiasme en passie bezig met het geven van professionele interieuradviezen waarbij uw wensen het uitgangspunt voor een nieuw en eigen interieur zijn.  

Meulman geeft adviezen voor alle interieurstijlen waarbij uw persoonlijke wensen en smaak centraal staan om zo tot een uniek interieur te komen. Zowel voor nieuwbouw, bestaande bouw als voor verbouwingen en uitbreidingen.

Door een sterk gevoel van visueel vermogen, veel gevoel voor het indelen van ruimte en het op een verrassende wijze en stijlvolle manier van het combineren van kleuren en materialen creeren we, samen met u, een persoonlijke interieur.

Het blijkt uit reactie's van onze klanten dat er behoefte is aan deskundige hulp bij het inrichten van een woning en uitzoeken en combineren van de diversen materialen voor de woning. Want die ene keer dat u uw woning helemaal verandert, wilt u het wel goed doen. Het enorme aanbod, de beschikbare ruimte, de praktische eisen, de gezinssituatie en natuurlijk uw persoonlijke smaak kunnen een complex geheel vormen van voorwaarden waarbij keuzes maken best moeilijk kan zijn.

Mogelijkheden interieuradvies

  • kleuradvies;
  • woonstijl kiezen;
  • keuzes maken van de diversen producten en materialen;
  • advies aan huis of kantoor;

Meulman geeft adviezen op maat, u geeft te allen tijden aan in hoeverre wij u moeten adviseren en begeleiden. De adviezen kunnen we deels voor onze rekening nemen zodat we u goed op weg helpen maar het kan ook zo zijn dat we u alles uit handen nemen en samen met u een compleet advies geven. Wat betreft het begeleiden is het zo dat we vanaf het moment van de opdracht u de sleutel aan ons geeft en Meulman het volledige werk voorbereid in overleg met u, het werk gaat uitvoeren en het werk aan u opleveren op de afgesproken datum.